IQResulta Rijopleidingen en Rijangst begeleiding

Over mijzelf

Als kind kon ik al ontspannng vinden in het maken van foto's. Het maken van de foto's, het zien van de details en proberen dit te laten zien in het plaatje zelf. Niet altijd perfecte foto's. Wel altijd is het onderwerp duidelijk. Soms de perfecte imperfectie.

Het geeft mij ontspanning en het gevoel dat tijd even niet belangrijk is.

En, net als tijdens de rijtrainingen, scherp oog voor deitail en focussen op wat op dat moment belangrijk is.

Ik geniet er van.

Over mij

Zotheid verlengt de jeugd en weert de ouderdom.

(Desiderius Erasmus Roterodamus)

Plezier maken is mijn "ding".


Ik mag graag plezier maken. Zonder altijd maar vrolijk te zijn. Maar andere mensen helpen maakt mij gelukkig. Of dit nu is tijdens de rijtrainingen, met het maken van mooie foto's, het opbeuren van mensen, het ondersteunen bij rijangst. Dat is wat mijn "drive" is. 

In mijn werk is het verkeer mijn passie. Daarbuiten is er een wereld van mensen, natuur en prachtige omgeving.


Zolang je het maar ziet! 

Services

Wat heb ik te bieden

Rijtrainingen

Of het nu rijden met optische en geluidssignalen, verhoogde rijvaardigheid of verdieping het het verkeersinzicht is. Ik ben erin gespecialiseerd.

Rijngst overwinnen

Al heel veel jaren en heel veel mensen heb ik kunnen helpen om hun rijangst te overwinnen. Rust, geduld, tips, gedachten beïnvloeding, ontspanningoefeningen. Allemaal tools om de vrijheid van het auto- of motorrijden te herwinnen.

Fotografie

Dit is absoluut een hobby. Maar ben je op zoek naar iemand die leuke (wellicht geen perfecte) foto's maakt van evenementen, voor een website of welk doel dan ook? 

Neem dan contact op. Wie weet hebben we een klik en kunnen we zaken doen.